Plan van Aanpak

Kennismaking

Een geheel vrijblijvend gesprek waar wij als organisatie en u als opdrachtgever zich aan elkaar voorstellen en de visies en missies delen. Dit is van belang omdat in basis het gevoel van beide partijen goed moet zijn voordat je naar elkaar uitspreekt dat een verbinding voor de langere termijn een optie kan zijn. Daarna volgen de volgende stappen.

Inventarisatie

Het achterhalen van de verwachting van de opdrachtgever is de basis voor het uitwerken van een Programma van Eisen. Opdrachtgevers die al een PvE hebben opgesteld adviseren wij daar waar nodig. Daarna bekijken we de verschillende schoon te maken ruimten om verrassingen te voorkomen. In tegenstelling tot andere organisaties werken wij niet met verkopers maar met klant ambassadeurs. Zij zijn verantwoordelijk om namens de opdrachtgever de service en daadkracht vanuit Zand Zeep Soda te maximaliseren.

De calculatie en offerte

Na de inventarisatie hebben we alle benodigde gegevens om een correcte, transparante en marktconforme offerte aan te bieden. Het liefst overhandigen we deze persoonlijk om de vertaalslag van inventarisatie naar offerte toe te lichten.

Gunning

Bij gunning gaan we over tot het uitwerken van een opstartplan. Alle stappen, van gunning tot implementatie en begeleiding op de werkvloer, worden uitgevoerd door dezelfde contactpersoon van Zand Zeep Soda. Dit voorkomt ruis.

Informeren

Een opdrachtgever die  uitbesteedt doet dat om ontzorgt te worden. Naast het uit handen nemen van de dagelijkse werkzaamheden omtrent schoonmaak is het ook onze taak om te constateren, op te lossen en te informeren. Dit gaat niet alleen om de schoonmaakwerkzaamheden op zich maar ook om andere facilitaire aspecten. Wij zijn mede verantwoordelijk voor het creëren van de ideale omstandigheden voor het primaire proces van de opdrachtgever.

Technische- en belevingskwaliteit

Structureel controleren wij onze werk en overhandigen de bevindingen aan onze opdrachtgever. Er bestaat ook de mogelijkheid om belevingsmetingen uit te voeren. Dit is altijd op aanvraag en in samenwerking met de opdrachtgever.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!