Collega’s

Verbinding

Verbondenheid is waar wij naar streven. Verbonden zijn met collega’s en opdrachtgever. Weten wat er speelt en inspelen op de behoefte van de ander. Dit kan alleen door aandacht. Aandacht schenken aan elkaar. Oprecht geïnteresseerd zijn in een ieder om vervolgens te ondersteunen daar waar mogelijk is. Het met elkaar in gesprek gaan in een andere omgeving om zo tot andere onderwerpen te komen. Dat is mede de reden dat wij jaarlijks meerdere informele bijeenkomsten organiseren.

Vertrouwen

Vertrouwen ontstaat wanneer men onbewust bekwaam zijn of haar werkzaamheden kan uitvoeren. Daarnaast moet men te allen tijde het vertrouwen hebben terug te kunnen vallen op haar eigen organisatie.

Opleiding

Naast de begeleiding en de leermomenten op de werkvloer worden onze collega’s ook door de SVS (Stichting Vakgeschoold Schoonmaken) opgeleid.

Ontwikkeling

We stimuleren de ontwikkeling van onze collega’s. Wij bieden graag de mogelijkheid tot het doorgroeien binnen onze organisatie, bijvoorbeeld van schoonmaker naar objectleider of  van schoonmaker naar medewerker specialistisch onderhoud.

Duidelijk

Begrip kan alleen ontstaan als de ander je begrijpt. Het is daarom binnen onze organisatie noodzakelijk dat een ieder de Nederlandse taal beheerst.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!